Nabestaanden beoordelen Uitvaartzorg Bijlsma gemiddeld met een 9,7

 

 

'UITVAARTZORG BIJLSMA CREËERT RUST EN BEGELEIDT U OP DESKUNDIGE WIJZE'

Onderstaande reviews zijn reacties van mensen voor wie wij een uitvaart hebben verzorgd en een beoordeling via het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart hebben gegeven. Bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart draait het primair om de persoonlijke benadering niet om het volgen van protocollen en processen. Ook wordt er geen gebruik gemaakt van standaard draaiboeken.

Anna Bijlsma is een uiterst kundige uitvaartondernemer met een goed gevoel voor de situatie Allen wordt besproken, zeer goed inlevingvermogen en weet wat er bedoeld wordt en weet dat te vertalen naar een perfecte uitvoering in alle opzichten. Zeer aanbevelenswaardig. (Wurdum, mei 2018)

Wij zijn op een zeer prettige persoonlijke wijze door Anna Bijlsma bijgestaan in deze toch voor ons ook moeilijke periode, vanaf het moment van overlijden tot en met de crematie. Anna is een correct en rustig persoon, die op details let en extra's "gewoon" doet. (Dhr. Veenstra)

Een hele correcte en bescheiden vrouw die haar vak verstaat. (Familie Spoelman)

Een bekwaam, rustig, meelevend en meedenkende vrouw die onze wensen voorop stelde. We zijn haar zeer dankbaar voor alles! De condoléance en crematie was boven verwachting. (Wergea, augustus 2017)

Wij hebben Anna ervaren als een betrokken en meelevend persoon. De hulp die wij op dat moment nodig hadden heeft Anna van ons overgenomen. Anna liet de keus bij ons. Het contact was goed en Anna was goed bereikbaar. Ook de nazorg is prima. (Wergea, augustus 2017)

Alles was perfect verzorgd, Anna was er voor ons als familie en zorgde er voor dat we van alles op de hoogte waren. Wij zouden Uitvaartzorg Bijlsma zeker weten aanraden aan anderen! (Garyp, april 2017)

Niet eerder zo'n persoonlijke benadering en begeleiding meegemaakt! Een rustige rots in de branding! (Dhr. Nauta)

Anna Bijlsma heeft de uitvaart van mijn broer op een zeer professionele, maar ook op een een warme menselijke manier begeleid. Alle hulde. (Dhr. Langius)

Anna is rustig, meelevend en pragmatisch in haar manier van aanpakken. (Dhr. Rodenburg)

Bij de drie uitvaarten waar ik persoonlijk bij betrokken was ging er wel wat mis. Bij deze uitvaart liet alleen het crematorium een steekje vallen. Over de uitvaart verzorger zelf niets dan lof. Zeer betrokken en gemotiveerd om de uitvaart (en alles er om heen) perfect te regelen. (Familie Spannenburg)

Goed geregeld, een baken van rust in een moeilijke tijd. (Aldeboarn, september 2016)

Anna is oprecht betrokken. Ze geeft je alle ruimte voor eigen inbreng maar is, als het moet doortastend. (Wergea, september 2016)

Tijdens de periode waarin de uitvaart geregeld moest worden heeft Anna Bijlsma ons als nabestaanden geweldig begeleid. Anna is rustig, punctueel en betrokken en heeft uitgebreid de tijd en aandacht aan ons gegeven om de juiste keuzes te maken. Anna nam de tijd om te luisteren en ondersteunde ons waar nodig in het maken van keuzes. Anna gaf ons het gevoel dat niets overhaast besloten hoefde te worden ook al moeten er wel meteen een aantal keuzes worden gemaakt. Anna is perfectionistisch en gaf ons een vertrouwd gevoel. Als nabestaanden kijken we terug op de uitvaart waarbij niets fout is gegaan of anders had gemoeten. Wij zijn vol lof over Anna. (Mw. Riemersma, Jirnsum)

Bescheiden maar toch doortastend als het nodig was. Denkt prima mee. Goed contact. (Familie Odinga, Grou)

Ik was bang dat Anna (te) jong zou zijn en (te) bekend. Niets was minder waar. Nadat het contact telefonisch was gelegd, verliep alles boven verwachting, persoonlijk en natuurgetrouw. Erg bedankt! (Jorwert, juli 2016)

Anna Bijlsma zorgde voor een rustige, intieme sfeer gedurende de tijd van opbaring. Zij luisterde met aandacht naar ons als nabestaanden en er was alle ruimte voor eigen wensen en inbreng. Zij was altijd bereikbaar en bereid om overleg te plegen. Tijdens de afscheidsdienst bleef zij alert en was ons daardoor tot grote steun. Haar bezoek, een aantal weken na de uitvaart, heeft ons erg goed gedaan. (Familie Brouwer)

Fijne, rustige betrokken medewerkster die alle zorg uit handen nam. Altijd bereikbaar. Ook midden in de nacht. Alles is gegaan zoals wij het voor ogen hadden. Er ging rust vanuit. Ze had altijd alle tijd voor ons. (Familie Hoekstra)

Ik ben heel tevreden over de begeleiding van Anna. Ze had de juiste houding tussen afstand en betrokkenheid, formeel en informeel (ik hou niet van 'gemoeder'). Alles was bespreekbaar en ze stelde de juiste vragen zodat het een heel persoonlijke en voor het crematorium zelfs een vernieuwende uitvaart werd. Op elk tijdstip was ze bereikbaar en bereid om te komen. Dat begon al na het overlijden van mijn man; de eerste zaken hebben we 's nachts geregeld. Mede dankzij haar begeleiding heb ik de gehele uitvaart (verdeeld over twee dagen met een tussendag - niet gebruikelijk maar zeker aanbevelenswaard- als een hele 'goede' en bij ons passend afscheid ervaren. Ze gaf ruimte om te denken (wat in die situatie niet meevalt), stuurde niet, maar gaf overwegingen aan. Ze had niet alleen oog voor mij als weduwe, maar ook voor onze kinderen. De samenwerking met mijn zus (ontwerp rouwkaart, liturgie) en met de dominee verliep ook heel constructief. Daardoor werd het onze persoonlijk uitvaart met onze persoonlijke beslissingen. Het nagesprek enkele weken later heb ik ook erg prettig gevonden. Kortom, ondanks alle verdriet en narigheid die bij het afscheid van mijn man kwam kijken, heb ik toch goede herinneringen aan hoe het hele proces vanaf het overlijden tot en met het nagesprek is verlopen. (Wurdum, mei 2016)

Mevr. heeft de begeleiding goed gedaan, bleef op de achtergrond , en was op de juiste momenten aanwezig met advies en sturing aan te geven. Persoonlijk als positief ervaren hoe ze het de gehele crematie heeft verzorgd. Niet opdringerig, probeerde het geheel te laten verlopen zoals de persoon is geweest en dit op de juiste wijze in te vullen. (Wytgaard, april 2016)

Ik/wij zijn zeer te spreken over het verloop, na het overlijden van mijn moeder. Ik had veel contact met Anna, alles was bespreekbaar. Goeie adviezen, ideeën en heel flexibel. Het is een moeilijke tijd en dan is het fijn om een bode te hebben die bij ons past. Nog veel dank daarvoor Anna!!! (Wergea, mei 2016)

Hele prettige begeleiding. Rustig met respect. Geen toeters en bellen, maar wel goede adviezen, waardoor we kunnen terug kijken op een "mooie dag". (Mw. Bijkersma)

De bode was zeer zorgvuldig. Betrokken, maar met respectvolle distantie. Scherpe observatie naar familie. Een goede procesbewaker die ruimte biedt naar ( individuele) familieleden. Coach en tegelijkertijd daadkrachtig mbt besluitvorming. Door haar respectvolle aanwezigheid in staat om de nabestaanden te binden naar een gezamenlijk gedragen uitvaart vanaf het moment samen de tekst en vormgeving van het rouwbericht t/m de afscheisbijeenkomst. (Familie Miltenburg, Nieuwegein)

Na de begeleiding en verzorging van de uitvaart van "heit" was het voor ons belangrijk dat dezelfde persoon ook de uitvaart van mem zou doen. De band die je opbouwt bij de eerste uitvaart van een ouder is belangrijk. Als de tweede ouder komt te overlijden weet deze persoon al veel over de nabestaanden en over het leven van de net overledene. Ook zijn bepaalde rituelen hetzelfde en kan de uitvaartverzorger nog beter inspelen op de wensen tav de uitvaart. Wij hadden een goed contact met de uitvaartverzorger en denken met veel waardering terug aan de wijze waarop ze ook deze uitvaart verzorgd en begeleid heeft. (Roden, januari 2018)

Met gepaste terughoudendheid gestart -met daadkracht georganiseerd -met een billijke prijs. (Familie Hempenius, Hurdegaryp)

Prima begeleiding, veel opties aangedragen en niets opgedrongen maar keuzes vrijgelaten! (Friens, januari 2016)

Vriendelijk en zeer professioneel. (Familie Wybrandi)

De begeleiding is door ons als zeer prettig ervaren. Rustig, duidelijk en op een plezierige manier aanwezig en tot steun. Er was geen enkele onduidelijkheid en alles verliep zoals we bedoeld hadden. (Reduzum, november 2015)

Mevrouw Anna Bijlsma heeft ons super geholpen. We konden altijd bij haar terecht. Ze is heel netjes en sociaal en vooral heel erg vriendelijk en aardig. Ze had alles tot in de puntjes voor ons geregeld. (Familie Bijma)

Wij hebben zover dat mogelijk is een zeer prettige begeleiding gehad. Het meedenken, begeleiden, de voorzorg en nazorg was en is nog steeds subliem. (Liesbeth Meter-Oostwoud)

Een uitvaart is een hele droevige aangelegenheid, door de persoonlijke begeleiding van de uitvaartverzorgster is dit voor ons als familie heel aangenaam ervaren. Mevrouw heeft ons met raad en daad bijgestaan. Wij kunnen dit adres bij ieder aanbevelen. (Familie Veenstra, Akkrum)

Prettig in de omgang, benaderbaar. Rustig, niet opdringerig maar stuurde waar nodig bij. Altijd op de achtergrond aanwezig voor prima begeleiding. We denken met een heel goed gevoel aan de uitvaart terug. Heel erg bedankt voor alles. (Familie Keizer, augustus 2015)

De uitvaart is met behulp van Uitvaartzorg Bijlsma precies zo geworden als wij ons hadden voorgesteld. Proffesioneel en ter zake deskundig. Goed bereikbaar en toegankelijk. Hoop haar niet snel weer nodig te hebben, maar mocht het nodig zijn, weet ik dat ook die uitvaart bij haar in goede handen zal zijn. (Dooitze Nauta, augustus 2015)

Voor de eerste keer hebben wij iemand verloren van zo dichtbij, en nog nooit een uitvaart geregeld.. Gelukkig kwam Anna ons helpen met veel geduld en goed advies. Samen hebben wij mij moeder afgelegd, ik vind het bijzonder dat ik heb geholpen dat was toch het laatste wat ik kon doen. Ook de dagen erna tot de uitvaart hebben we veel contact gehad en ze heeft veel werk uit ons handen genomen. Ze weet dat je in een zo'n moeilijke tijd in een roes leeft. ja alles was tot in de puntjes geregeld! Bedankt lieve Anna (Familie Koopmans, Franeker)

Zeer betrokken persoon. Nauwkeurig,eerlijk en correct. (Familie Boorsma, oktober 2015)