‘Mag ik dan bij jou’ – Claudia de Breij meest gedraaide plaat bij uitvaart.

‘Mag ik dan bij jou’ – Claudia de Breij meest gedraaide plaat bij uitvaart.

Het liedje ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij is de meest gedraaide plaat bij uitvaarten. De Breij was tot eind 2014 deejay op 3FM. Hiermee is het nummer populairder dan Time tot say goodbye van Andrea Bocelli, dat vorig jaar het meest gedraaid werd op begrafenissen en crematies.

Het liedje van voormalig 3FM deejay en cabaretiere Claudia de Breij is opvallend, omdat het al in 2011 is uitbracht. Het was het openingsnummer van haar theatervoorstelling Hete vrede en stond op de liedjes-cd Wat ik zeker weet.

Ook het lied ‘Dat ik je mis’ van Maaike Ouboter, dat zij live ten gehore bracht tijdens de uitvaart van Prins Friso, blijft een vaak gekozen nummer. ‘De weg’ van Guus Meeuwis en ‘De hemel heeft er een engel’ bij van Frans Bauer complementeren de top vijf bij de landelijke uitvaartverzorger .

Uitvaart Top 5 2015
01- Mag ik dan bij jou – Claudia de Breij
02- Time to say goodbye – Andrea Bocelli
03- Dat ik je mis – Maaike Ouboter
04- De weg – Guus Meeuwis
05- De hemel heeft er een engel bij – Frans Bauer

Geen reactie's

Geef een reactie

Call Now Button