Tesla rouwwagen wereldprimeur

Tesla rouwwagen wereldprimeur

In opdracht van Van der Lans & Busscher Staatsievervoer uit Den Haag ontwikkelde carrosseriebouwer RemetzCar uit Lisse de eerste volledig elektrische Tesla rouwwagen. “Het is een échte wereldprimeur”, glundert directeur Jan Busscher trots.

“Wij zetten al jaren vol in op groen en duurzaam. Omdat er echter niet eerder een elektrische auto was met een actieradius van tenminste 350 kilometer hebben wij de stap naar volledig elektrisch nooit eerder willen zetten.” De Tesla rouwwagen – modern rouwvervoer voor een stijlvol, milieubewust en stil afscheid – is voor het eerst te zien tijdens de Uitvaart Vakbeurs 2016 (28 t/m 30 september in de Evenementenhal Gorinchem) in de stand van ‘Parumo, partners in uitvaartmobiliteit’ (stand 115).
“Vanuit onze uitstekende ervaringen hebben wij ook voor het verlengen van de Tesla S gekozen voor het vakmanschap van RemetzCar uit Lisse”, zegt Jan Busscher. “RemetzCar is de enige carrosseriebouwer in Nederland die gespecialiseerd is in het verlengen van luxewagens, executive auto’s en ‘special purpose’ voertuigen. Met dit unieke duurzame project hebben zij werkelijk uniek werk geleverd.”

Geen reactie's

Geef een reactie

Call Now Button